Reviews

place here your review:

 

Reviews from other people:

Average: 4,37 / 5 based at 51 reviews

18-12-2018 10:30
Written by Jorn,
Super service , houd rekening met al je verwachtingen . Altijd een antWoord
29-11-2018 10:16
Written by Arian,
Top stickers en top service!
27-11-2018 16:28
Written by sergio ,
One of the best companies i have ever delt with super fast with my deliveries and customer service is 5 star. ive ordered custom decals, plastic kit, carbon fiber parts everything came when they said it would or before and everything was very high quality. iu can not recomend them enough. sprea the word best place for parts and decals
02-11-2018 16:42
Written by
Top! Wij zijn zeer blij met de stickers en ons zoontje natuurlijk het meest! Bedankt voor het leuke gesprek, en tot een volgende keer! šŸ™‚
04-10-2018 16:44
Written by Emanuel Fresia,
Alles Top kann mich wirklich nicht beschweren. Der Versand hat sich bei mir echt zeitgelassen was aber nicht auf DWS kappe geht. Sehr Freundlich und extrem guter Service. #DWS
04-10-2018 01:46
Written by
j aime bien avoire un mais ........
15-08-2018 03:37
Written by
Awesome service and great quality. Ordered a few graphic/plastic kits from DWS to the US and quality has always been phenomenal. I donā€™t order from anyone but DWS now. Thank you guys!
14-08-2018 19:56
Written by
Great service and also quick and very helpful. 10/10
27-07-2018 13:05
Written by Daan Boverhof ,
Super goede kwaliteit en service!
25-07-2018 11:11
Written by Sergio ,
Amazing and quick service. They were very help with the customising of my decals. I'd highly recommend them to anyone looking for custom decals.
11-07-2018 20:51
Written by
Zeer tevreden
11-07-2018 20:49
Written by
Goede kwaliteit en super service
09-06-2018 14:18
Written by Bram,
Snelle levering, keurig geplakt en super geholpen! Bedankt voor de super service!!
04-06-2018 10:04
Written by Sven,
Zeer goede en snelle service. Stickers zijn ook van goed kwaliteit. En 5 dagen na bestelling via de site de stickers al ontvangen. šŸ‘
11-04-2018 07:47
Written by Marco,
Zeer tevreden met de stickerset die ontvangen heb en ook de service is geweldig. Binnen een paar dagen het ontwerp gekregen en ook de levering was snel. Ik had een paar kappen gekregen van een ander bouwjaar en dit is ook binnen een paar dagen opgelost, echt een aanrader!
13-02-2018 19:30
Written by sascha ,
Zocht een stickerset voor mijn husky. Na wat heen een weer mailen en 2 drukproefen een geweldige resultaat! Goede service echt een aanrader
14-01-2018 21:01
Written by
14-01-2018 20:44
Written by
09-01-2018 20:31
Written by Johan Paques ,
KW race wear pak besteld. Binnen paar dagen ontwerp gekregen en paar weken later pak in huis. Top service!!
03-01-2018 18:58
Written by Markus ,
Hei, veldig god service og veldig bra kvalitet på dekalene! Enedte minuset med å handle fra dws er tollen til norge. Alt andre er supert!
11-11-2017 21:13
Written by Casper ,
Top bedrijf ! Uitstekende service en super kwaliteit Tot de volgende keer
08-11-2017 09:33
Written by Marvin Schubel,
Super schnelle und unkomplizierte Kommunikation! kaum den Kontakt aufgenommen kam schon der Entwurf. Preis- Leistungsverhältnis ist in meinen Augen zu 100% gegeben. Mein erstes aber definitiv nicht mein letztes Dekor von DWS! Dankeschön!!
06-11-2017 15:45
Written by Jouffin,
Super kit deco recu dans des delais tres court!! La personne est super réactive au mail et a l attente des clients. Ma moto est superbe.merci
18-09-2017 15:30
Written by
24-08-2017 11:51
Written by
24-07-2017 19:00
Written by Pepijn de Haan,
Wat een snelle actie , donderdag gebeld voor een stickerset ! vrijdag opzetje gemaakt , paar keer heen en weer gemalid, goed gekeurd, motor gebracht, stickers geplakt en twee uur later stond ik weer thuis met een prachtige frisse motor. Dank jullie wel Robert en Ellen voor deze snelle actie !!
13-07-2017 14:13
Written by jorikxbikes,
Ik ben SUPER tevreden met jullie service, de dame aan de telefoon is heel erg vriendelijke en helpt je prima. Het ontwerp wat ze maakte was heel verrassend mooi!!! Top zaak en zal veel reclame maken voor jullie !!! grtj jo
10-07-2017 10:18
Written by Danny,
Afstand Groningen - België toch al een afstand maar ondanks, een dag later al geleverd, dat is service. Top kwaliteit, zeker een aanrader voor wie stickers overweegt.
02-07-2017 13:24
Written by
21-06-2017 15:52
Written by Florian,
Service après vente très compétent ( Ellen ), malgré une erreur d'impression, le problème à était résolu rapidement et les pieces non conforme ont été réparé et renvoyé sous 3 jours.